Tävling!

Ville bara tipsa om en tävling som jag är med i på Fokis blogg, www.fokis.se, där man kan vinna valfritt smycke ifrån www.Cocoo.se 
Ni borde också ta och kolla in! :)



Håll tummarna för mig! ;D


20 år and still going ;P

Hey darlings!

Känns som att det var år och dagar sedan jag skrev något här!
Är fortfarande i mitt kära Skåneland och myser.
Nu har jag äntligen blivit vuxen "på riktigt". Födelsedagen var ganska lyckad tycker jag, fick massa fina presenter :) Massor av pengar, en ny mobiltelefon (samsung touchwiz f480), smycken, och massa hudkrämer och bodylotions. ^^ Nöjd blev jag iallafall, pappa pratade även om att han skulle fixa ett xbox 360 elite till mig i helgen, men vi får se hur det blir med det. Jag tycker han kan vänta till jul. ;P

I helgen blir det shopping! Ska fixa ett par nya vinterskor tänkte jag, köpte mig en ny jacka häromdagen, det behövdes! :) På söndag blir det julmarknad i Helsingborg och på måndag blir det kanske en sväng om Malmö på julmarknad där med, haha, är det någon som Älskar julmarknader så är det jag!

Ska försöka få tag i min bästaste Jessica också så att vi kan ses innan jag far tillbaks till kalla, tråkiga Herrljunga.

Aja, en sak som jag ser fram emot med att komma hem är att jag äntligen får mina hemklickade prylar på ebay! :D massor av grejer som väntar på mig i brevlådan (förhoppningsvis).


Nu ska jag kolla på när David nördar på sitt xbox. Ses sen! :)

// D

Tävling!

Jag är med i en tävling på www.fokis.se där man kan vinna en iphone plus valfritt iphone skal ifrån www.mrgizmo.se

:) Hoppas jag vinner denna gången då. En iphone hade verkligen inte suttit fel!


Fredagsmys

Mmm.. Blev hemmagjord smulpaj på Dennis farmors egenodlade hallon idag. Mums!
Hallonpaj + tempel te = <3


Deg:

125 g smör/margarin
1,5 dl havregryn
1,5 dl vetemjöl
1 msk socker

Fyllning:
Ca 500 g hallon
1 msk potatismjöl
3 msk socker

TIPS! Om du tycker om deg så är det nog bäst att göra dubbla satser. (det brukar alltid jag göra)

Gör såhär:
Blanda mjöl, havregryn och socker. Tillsätt rumstempererat margarin i små bitar. Finfördela till en smulig deg med fingrarna. Häll hallonen i en bunke, häll på potatismjöl och socker, blanda. Tryck ut pajdegen i en form (spara gärna lite deg att ha som lock), häll i hallonen och strö på resten av degen. In i ugnen, 150 grader, tills den får fin färg (ca 20 - 45 minuter)
Klart!




Imorgon händer det en del, ska upp hyffsat i tid och städa upp lite här hemma, fixa i ordning mig och packa. Sen bär det av till borås en sväng för att kolla efter något fint till Ingela. Efter det så ska vi fara iväg till Dennis föräldrar i Kinna för att fira hans mamma (Ingela) som fyllde år förra veckan. Där blir vi kvar tills på söndag.
Får se vad vi hittar på i Kinna, kanske hinner med att träffa Zac och Anders. Får se hur det blir med allt.

På måndag ska jag vara duktig, ska kontakta arbetsförmedlingen, tvätta och städa. pheuw! Sen så ska jag ner till mitt kära, kära, kära skåneland någon gång i veckan. När vet jag inte riktigt än, beror på när Dennis kan och lite sånt där.

Nej, nu ska jag ta mig en dusch och sen ska jag ta och försöka sova.

God natt folks! Ses imorgon! <3

Obama Sushi?

Sushi finns i alla färger och former du kan tänka dig, hjärtan, bilar, smileys, kaniner, röda, gula, gröna, rosa.. ja.. allt. Nu finns till och med Obama i sushi!



Mmm.. sushi! <3

källa http://www.alafista.com/2009/02/23/obama-sushi/

iPod touch är så "last year", skaffa en iPod human istället!

Varför nöja sig med en iPod touch, nano eller classic när man kan ha en iPod human?!



Hahahaahah :'D

"You're a 7! Looser upside down, 7!"

God kväll alla mina små sötisar!

Satt precis inne på msn och pratade med min lillebror när han plötsligt skickade en länk till mig som fick mig att, bokstavligt talat, gapskratta. När jag fortfarande bodde hemma i skåne så brukade vi jämt kolla på dessa knasiga, men extremt roliga Klay World avsnitten ifrån Knoxscorner. Jag är fullständigt förälskad i dessa små lervarelserna och deras sjuka humor.
Vill ni ha ett gott skratt så Kolla in:




Fler hysteriskt roliga avsnitt finns på http://www.badideapictures.com/index.php?page=videos Avsnitt som ni bara inte får missa är Boogie Monster och Dr Bob Saves the day :D "do you want som co-co-cola?"

Fortfarande sjuk..

Hej gott folk!

Har nästan precis gått upp, somnade inte förrän.. sent (klockan var 07:44 sist jag kollade på den innan jag somnade) fastän att jag gick och la mig hyffsat i tid. *suck*
Idag har jag grymt ont i halsen, känns som att mitt huvud är fyllt med slem och väger ett ton -.-'
Var tänkt att jag och Dennis skulle till Kinna i helgen på hans mammas födelsedagskalas, men i nuläget ser det inte ut att bli något kalas för mig inte :( vore illa om jag kom dit och smittade ner alla med svininfluensan (om det nu är det jag har dvs).


håhåhå, jag orkar inte vara sjuk.



Bara 9 dagar kvar till min födelsedag nu! :D


hittade världens sötaste tårta häromdagen, den skulle defenitivt inte vara fel! eller vad säger ni?




Nu ska jag fixa lite mat, see you later! <3

Trött..

Sitter och väntar på att Foki ska utse en vinnare en tävling som jag var med i, men hon verkar ha glömt bort alla oss som väntar.. men jaja.

Har nyss spelat lite super smash bros brawl(?) med älskling, fast sen dissade han mig och satte sig vid hans dator (som vanligt). Funderar på att gå och lägga mig faktiskt, och klockan är inte ens 2! Fast först måste jag käka något.. JAG VET man ska inte äta precis innan man går och lägger sig, men jag är huuungrig! får väl se om jag hittar något i min tomma kyl.. blir väl typ.. en morot. mums...
Har haft en grymt jobbig klump i halsen hela dagen.. känns som att jag ska spy precis hela tiden, men men.



Nu ska jag gräva lite i kylen/frysen och se om jag hittar något ätbart, sen ska jag förmodligen kolla på tv med sötnosen min. Efter det blir det att sovelisova.


Good night, sleep tight! <3

Nudel dudel!

Halluuu my sweet friends! haha :P

Just nu sitter jag och lökar framför tv'n med laptopen i högsta hugg. Känner mig lite på bättringsvägen idag, tack gode gud! Det här med att vara sjuk är ingen hit direkt.
Idag har det inte hänt så mycket, somnade runt klockan 7 i morse, vaknade runt 16:00, inte bra inte bra. ;D Tur att jag ska ner till skåne snart så att jag kan vända tillbaks dygnet, min kära mor lär ju inte låta mig vara uppe efer 02:00, haha ^^.
Åt nudlar + te till frukost/lunch/middag = win. Eller kanske inte så win, men när man har ont om pengar så är det win win win! Näe alltså, måste verkligen ta och skaffa ett jobb illa kvickt. Det här funkar inte, blir så less på att bara sitta instängd i lägenheten hela dagarna. Någon som har lust att anställa mig? :D jag är grymt duktig på... nästan allting! Barnvakt, städa, laga mat, FOTOGRAFERA.. och ja, jag vet inte, "shopping assistent" haha? :P inte matematiska saker dock ;P



Bara tio dagar kvar till min 20 års dag! whoop whoop! :D Och till alla mina kära skåne-vänner (och alla andra som vill såklart!) Så tänkte jag att vi kanske kunde dra till rockbåten (ligger i helsingborg) den 20:e november? Det är metal night, 25:an i baren från kl 21-23 och 50 kr inträde! Vad säger ni? :)



PUSS :*

Någon som har koll på det här med bloggdesign och CSS?

God "kväll" kära läsare!

Som ni alla säkert ser, så håller jag på att försöka göra min blogg lite mer personlig, men det är svårare än vad jag trodde att det skulle vara. Jag kan verkligen ingenting om det här med kodning i CSS även fast alla säger att det är superlätt. Jag tankade ner dreamweaver för att jag hörde att det skulle vara lätt som en plätt att designa hemsidor med hjälp av det programmet, och jag har kollat tutorials på youtube, men inget som jag gör verkar bli rätt.
Så nu undrar jag om det finns någon underbar människa där ute som har lust att hjälpa mig med mitt hopplösa projekt?


Och om ni undrar varför jag alltid lägger upp nya inlägg så sent, så beror det på att jag fortfarande är sjuk och verkligen inte kan sova. När jag väl somnar så har klockan varit runt 7 på morgonen, och då är jag helt däckad fram till typ 3 på eftermiddagen, så jag har nog vänt på dygnet lite. Får försöka ändra tillbaka min dagsrytm ;D


Massa kärlek till er! <3

Skräp-tv när den är som bäst

Såg det sjukaste programmet någonsin för någon timme sedan, nämligen Silent Library. 3 norrmän, svenskar och danskar som gör extremt äckliga och smärtsamma saker på varandra, som att tex. gurgla tabasco och fylla en bh (som de har på sig) med kackerlackor, de som gör mest ljud ifrån sig förlorar. Låter underbart, inte sant?
Jag vet inte riktigt vad jag tycker om det här programmet, en sak är iallafall säker och det är att det är skräp-tv på hög nivå! Men skräp-tv kan vara ganska underhållande ibland också, eller?
Såg ni programmet, isåfall, vad tyckte ni om detta fullständigt bisarra men väldigt underhållande program?

Här ser vi när de häller kackelackor på en av de stackars killarna.


För er som missade det så får ni en ny chans att se det på http://www.kanal5play.se/program/play/silentlibrary-s01e02

Nu ska jag mysa lite med min älskling och sen blir det att gå och lägga sig. (hoppas det går bättre att sova idag än vad det gjorde igår :/)
Vi hörs imorgon! Hoppas att ni får en god natts sömn :*

<3

Vinterskor?

Jag är i akut behov utav ett par nya varma vinterskor då mina underbara converse har gått sönder, och ja, jag vet att slitna converse bara är snyggt, men när det är blött och svinkallt ute så föredrar jag nog ett par skor utan sönderslitna hål i.
Sitter och funderar på att köpa mig ett par fulsnygga Ugg-boots. Stöveln längst till höger är en lite snyggare, mer exklusiv variant för strax över tusenlappen, men jag vet inte riktigt, känner inte för att lägga ner tusen kronor för ett par Ugg-boots. Vad tycker ni, Ugg-boots snygga eller inte?



Kommentera gärna om ni har några andra tips på snygga, bekväma vinterstövlar!



Hittade precis ett par supersnygga, lite udda, Ugg-boots ifrån Iron fist! Lite mer min stil kanske. De går att beställa ifrån www.sohos.co.uk och kostar 720 kr inklusive frakt. Värt eller inte?





Önskelista!

Här kommer önskelistan som jag pratade om tidigare, haha ;D
(dock ej i turordning)

  1. Ett xbox 360 elite
  2. Grymt fint halsband ifrån Kreepsville666   http://www.kreepsville666.com/store/kreepsville-triple-rose-necklace-p-81.html
  3. Matchande armband ifrån Kreepsville666  http://www.kreepsville666.com/store/kreepsville-skull-rose-bracelet-p-290.html
  4. Nagelvårdstillbehör som 2 way pens, fimos, lösnaglar, rhinestones osv.
  5. Ny mobiltelefon, typ en iphone eller liknande.
  6. Snyggt nitarmband  http://www.lindex.com/se/Product/Product.aspx?id=7038183&styleid=7038181&path=3403475;3215210;3232566;9272;111328
  7. Söt 50-tals klänning från Hellbunny
  8. Supersöt klänning ifrån Collectif  http://www.shock.se/system/search/product.asp?id=133109
  9. Underbar klänning ifrån Hot topic
  10. Ring med rosett http://www.hottopic.com/hottopic/Accessories/Jewelry/Pink-And-Black-Polka-Dot-Bow-Ring-298500.jsp



Nu har nedräkningen börjat!

Nu har nedräkningen till min 20-års dag börjat! Bara 12 dagar kvar nu, sen är jag "vuxen på riktigt"!
Tänkte att jag skulle göra som när man var liten och lägga upp en liten önskelista sen. ^^

Inatt har varit den jobbigaste natten på länge, har sovit ca 3 timmar sammanlagt. Gör så grymt ont att andas och näsan bara rinner hela tiden. Riktigt jobbigt. Somnade runt kl 6 och vaknade ett flertal gånger innan jag till slut bestämde mig för att dra mig upp ur sängen för att göra en kopp te klockan 10:25. Att vakna och somna om är inte min grej, man blir på så dåligt humör :/

Nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på TV en stund i hopp om att jag kanske kan slumra till en stund. See you guys later!


<3

Vem är jag? Om mig och min blogg.

Diana heter jag och fyller 20 år den 21:a november i år. Jag kommer ifrån en liten byhåla som heter Klippan som ligger i nordvästra Skåne, men för drygt ett år sedan flyttade jag ca 30 mil uppåt i landet, till Herrljunga (ligger strax utanför Gbg) tillsammans med min sambo Dennis och våran älskade katt Princess Peach. Att bo så långt bort ifrån sin familj och alla sina släktingar och vänner kan kännas tufft ibland. Eftersom jag kommer ifrån en relativt liten by där "alla känner alla" så kändes det extra ensamt här i början, det är svårt att komma in i ett samhälle och lära känna nytt folk när man inte går i skola/jobbar där man bor. Nu så har jag bott här i drygt ett år och hittills har jag bara lärt känna två personer.
Jag flyttade upp hit för att det var tänkt att både jag och min sambo skulle studera, tågförbindelserna är superduper bra i herrljunga, dock blev det inte så. Efter att ha pluggat en termin på Göteborgs Universitet till engelskalärare (jag pluggade Media/foto på gymnasiet), så insåg jag att jag inte orkade plugga, och att läraryrket förmodligen inte är något för mig. Så jag fick jobb som skolfotograf och har jobbat med det fram tills nu, då skolfotosäsongen är över för i år. Så min huvudsyssla just nu är att få ett jobb. Jag har dock några jobb på G på lite olika fotostudios, så vi får se hur det går med det ;)

Jag och min Sambo <3
En superduperglad Diana :PMin katt, Princess Peach
Jag och Dennis
En superduperglad Diana ;P Vår katt, Princess Peach

Mina största intressen är Fotografering och Musik
. Utöver det så gillar jag att laga mat/baka, scrappa, umgås med mina vänner (när jag väl får chansen), shoppa, resa utomlands och kolla på film. Ett utav mina mål i livet är att ha rest jorden runt innan jag dör. Jorden är ett underbart ställe, vore för himla synd om jag inte skulle få hinna uppleva allt den har att erbjuda innan jag kolnar ;D Redan nu så har jag varit i ganska många länder, eftersom jag är 50% Singales (från Sri Lanka) så reste jag och min familj dit ganska ofta för att hälsa på våra släktingar när jag var liten. Det har dock inte blivit av så mycket resande för min del nu på senare tid. Sist jag var i Sri lanka så var jag nog runt 10 år. Jag har även varit i bl a. Italien, Frankrike, Tyskland, Danmark, Norge, Ryssland, Polen, Österrike, Storbrittannien. Mitt nästa resmål kommer nog bli Japan eller USA. :)


Några av mina bilder:





Så vad kommer ni att få läsa om här i min blogg?
Här i min blogg så kommer ni få läsa om min vardag och allt jag hittar på. Ni kommer bland annat finna recept på "Dagens middag" och kanske lite bakverk nu och då (eftersom jag är laktosintolerant och Dennis är glutenintolerant så kommer alla recept jag lägger upp vara helt gluten och laktos-fria!). Ni kommer även att få läsa en hel del om mode och shopping.
Hoppas att ni kommer gilla det!

//Diana<3


Sjuk och sömnlös :(

Klockan är nu 02:05 och eftersom jag har så tråkigt så bestämde jag mig för att skaffa mig en blogg! Kan inte lova att jag kommer skriva här särskilt mycket, det beror helt på om det är någon som läser eller inte. Känns inte superlönt att skriva en massa om det inte är någon som vill läsa ;D

 

Ni kanske undrar varför jag är uppe såhär sent på en söndag? Det beror på att jag är grymt sjuk och sitter här och "snorar". Om jag lägger mig ner kan jag inte andas genom näsan, och handas jag med halsen så gör det sjukt ont. Vet inte om det är den här svininfluensan, som alla tjatar så mycket om, jag åkt på. Har inte vaccinerat mig ännu, så det kanske är mycket möjligt. Fast vi får hoppas på att det bara är en vanlig förkyldning!

 

Mitt tips till alla er där ute som lider utav influensan/förkyldning är att frossa i te! Finns inget bättre såhär i vintermörkret än att krypa ner i soffan med en varm härlig kopp te och titta på någon mysig film. Själv så rekomenderar jag ett organiskt Choco te ifrån YOGI TEA. Underbart choklad te med en touch av kanel. Finns att köpa på Hemköp för ca 40 kr. Men om man vill bli frisk snabbt så borde man kanske dricka kamomillte istället, smakar inte särskilt gott men det hjälper, tro det eller ej! Jag brukar köpa Friggs Kamomillte med smak av citron och ingefära, då försvinner den hemska kamomillsmaken lite iallafall, finns också i de flesta livsmedelsbutikerna. Kommentera gärna om ni har några andra tips på "förkyldningskurer"!

 

Mm.. gott!Inte supergott direkt, men det funkar!

 

Nej, nu ska jag spela lite Nintendo Wii med min älskling. Vi ses imorgon!

Sov gott! <3


RSS 2.0