VINNARE AV HOUSE OF YAYA TÄVLINGEN!



I onsdags avslutades min tävling i samarbete med house of yaya, den lyckliga vinnaren blev:

Postat av: Hanna

Hej MissMelody! Tack för att du ger oss läsare chansen att vinna.. Jag skulle vilja vinna halsbandet med kamerahänge, men nu till det ovanliga.. Jag vill vinna det åt min lillasyster som älskar att fota! Min syster och min mamma flyttade till Skåne, alltså nästan 30 mil härifrån, för tre år sedan.. Har inte kunnat hälsa på så ofta och jag tror att min syster skulle bli jätteglad om hon fick just detta smycke nästa gång jag hälsar på! Skulle bli jätteglad om jag vann det åt henne..

Länk: http://h88.blogg.se/2010/january/tavling-6.html

Tack för chansen åtminstone!

Kram kram

2010-01-24 @ 11:44:23
URL: http://h88.blogg.se/


Stort grattis till dig! Mejla mig din adress så kommer snart smycket på posten!


Och superstort tack till alla fina bidrag som ni skickade in! :D

Håll utkik i min blogg efter fler tävlingar! Förhoppningsvis kommer det någon ny tävling inom kort! :)

Vettig-Veckan fortsätter!

Idag har jag varit riktigt duktig och gjort vettiga saker för andra dagen i rad! yay me!

Dagen började med att jag steg upp kl 07:45 för att göra mig i ordning och sedan fara iväg till Vårgårda där jag skulle på möte hos arbetsförmedlingen.
Eftersom jag är en sådan person som alltid vill vara ute i tid när det gäller sådana här viktiga saker kom jag dit en halvtimme innan jag skulle vara där, så jag passade på att handla lite mat på ica innan mötet började.
Efter att ha varit på arbetsförmedlingen, och lyssnat på min handläggare prata om ungdomsgaranti i en timme, åkte jag hem igen. Väl hemma så, hör och häpna, ställde jag mig och diskade! JA, du läste rätt, JAG DISKADE! hah :P FRIVILLIGT! jag tror jag har blivit sjuk eller nåt!
Efter det la jag mig i soffan och gosade med min lilla Peachie (min katt) och sedan fixade jag käk. Och nu sitter jag här. Har precis vaknat efter att ha sovit en stund i soffan, och snart ska jag sno datorn ifrån älsklingen och nörda lite Sims 3, heheh :D


På tisdag ska jag in till Göteborg, säger inte var eller varför än, för det går alltid dåligt då :P Går det bra får ni veta varför sen ^^




Nu ska jag gå och tjata på Dennis att jag vill ha hans dator. ^^

Ha det bäst allihopa!

Puss! :*




Jag fick en blogg-award! haha ^^




Den som får denna award ska:
1. Kopiera awarden på sin blogg
2. Länka till personen som gett dig awarden [ Thea]
3. Berätta 7 intressanta fakta om dig själv!
4. Välj ut 7 andra bloggar du vill ge awarden till
5. Länka till deras bloggar & kommentera hos dem att de har en Award att hämta!


Här kommer då 7 extremt intressanta fakta om mig:
  1. Jag ÄLSKAR att sova, det är nog det bästa som finns. Men max tio timmar! annars får jag huvudvärk. :S
  2. När jag har varit iväg någonstans (typ handlat) och jag sedan kommer hem så måste jag gå på toaletten, även om jag gick på toa precis innan jag åkte iväg. Hur sjukt är inte det? xD
  3. Jag är galet rädd för spindlar och insekter, börjar gråta och skrika och hoppa uppochner som en galning om jag ser en spindel eller ett kryp. Och jag får spader bara av att se spindelnät!
  4. Jag tycker rosetter och klänningar är det vackraste som finns!
  5. Min garderob består till 90% av tights och klänningar. De andra 10% är hoodtröjor och t-shirts.
  6. Jag är väldigt kreativ och konstnärlig av mig, jag älskar att sjunga, måla och pyssla. Så fort jag har tråkigt tar jag fram papper och penna och börjar rita, eller tar fram garn och börjar sticka, eller tar fram naglar och nagellack och börjat pilla med det. Eller så sätter jag igång och pysslar ihop något annat.
  7. När jag var liten drömde jag om att bli superkänd rockstjärna, Nu drömmer jag om att bli superkänd modefotograf istället. xD
Mycket intressant va?

De bloggar jag vill ge awarden till är:
Simone | Jessi | Vicki | Simone 2 | Emelie | Sandra | Chuck Bazz

TÄVLING!♥

Ville bara tipsa er om denna fina tävling där man kan vinna ett superfint armband med matchande halsband! Perfekt till våren och sommaren! :D

Tävlingen hittar ni här !

Håll tummarna för att jag vinner nu! :D

 

 



Tidig morgon = Tvättdag.

Good morning darlings!


Idag är jag faktiskt lite stolt över mig själv.

Efter att ha "missat" min tvättid (dvs inte kommit upp i tid) för andra gången i rad så bestämde jag mig igår för att "imorgon ska jag bannemig komma upp i tid och tvätta!" och med dom orden i tankarna ställde jag mobilalarmet på väckning klockan 06:45, och ett annat larm kl 07:00 (ifall jag skulle råka somna om). Och gissa vad? Fastän jag gick och la mig klockan 04:00 och bara fick sova i knappt tre timmar så masade jag mig upp ur sängen, bar ner den tunga, proppfyllda tvättkorgen till tvättstugan och började tvätta.
Oj, oj, oj vad stolt jag kände mig! Tänk att jag faktiskt orkade gå upp i tid!
Var på toppenhumör ända tills jag skulle gå ner och hänga upp tvätten då jag såg att ena maskinen aldrig hade startat, den hade tagit betalt för tvätten och allt, men den hade aldrig startat att tvätta. Fyfan vad förbannad jag blev, stod och svor åt tvättmaskinen några minuter, och sedan var det bara att glatt stoppa in tvättkortet och betala för en ny tvätt.
Det är inte första gången den krånglar, jag vet inte hur mycket tvättar jag har betalt för som jag aldrig fått. Jävla skitmaskin.
Iallafall så tog jag den tvätten som faktiskt blev tvättad och bar in i torkrummet för att sedan hänga upp den. När jag hade hängt upp allt färdigt skulle jag starta torkfläkten, och tror ni den skiten fungerade? självklart inte!
Förbannad upp över öronen gick jag upp till lägenheten och kastade mig över telefonen, ringde till "vaktis" och berättade hur det låg till. Han verkade dock inte så intresserad av att hjälpa mig och sa typ "jaha, då får vi fylla på ditt kort igen då, mm, jag kommer och kollar på fläkten sen då." typ, tack så mycket för hjälpen! NOT!
Som tur är lyckades Dennis få rätt på torkfläkten, var någon konstig strömbrytarpryl man skulle vrida på. Hade han inte fixat den hade hela min lägenhet varit full med tvätt by now. Oh well..

Till alla er som ville ha Lockerz invites

Har du inte fått din Lockerz invite än?


Prova att kolla i er skräppost. Lockerz har nämligen sagt att de har lite problem med att skicka invites till de som använder sig av hotmail.

Har du inte fått någon invite trots att du kollat din skräppost, hör då av dig till mig så skickar jag en ny invite, så får vi hoppas att det funkar då! :)

Sista chansen!

God kväll sötnosar!

Ni har väl inte glömt bort att vara med i min Tävling där ni kan vinna valfri produkt ifrån www.houseofyaya.se?!

Idag är nämligen SISTA CHANSEN att vara med och delta. Tävlingen avslutas ikväll klockan 00:00!!

Så tveka inte, skicka in ditt bidrag NU! :D


(klicka här, eller på bilden, för att komma till tävlingen)


Lockerz invites!

Ni har väl hört talats om Lockerz? inte?

Lockerz är en community man måste bli inbjuden till. På Lockerz kan man kolla på filmer, lyssna på musik, prata med sina vänner osv. Man kan också samla PTZ (points) som man sedan kan lösa ut för till exempel en ipod touch, en macbook air, ett ps3 och massa annat! :) Själv håller jag på att samla till en helt ny iPod nano! :)




såhär beskriver de sig själva:

There's a new site called Lockerz that will offer the coolest brands at the lowest prices, exclusive video and music and the hottest games... all in one place. You'll really like LOCKERZ PTZ (or "POINTZ"). PTZ are Lockerz' proprietary loyalty "currency" that you earn whenever you buy, watch, play, share, invite friends, or even just show up on Lockerz. Redeem PTZ for incredible prizes, great products and dream experiences.


Vill Du ha en inbjudan till Lockerz?

Inga problem, jag fixar det åt dig!


Lämna en kommentar med din e-mail adress så skickar jag en inbjudan till dig!



Väsk-jakt

God kväll alla små sötnosar!

Vad har ni för planer inför helgen? Eller ja, mer än halva helgen har ju redan gått nu, så vad har ni gjort under helgen rättarsagt? ^^
Själv har jag bara tagit det lugnt och slappat här hemma. Har bakat två plåtar med kladdkaksmuffins, haha ^^


Sitter här på divanen med min laptop i knät och letar desperat efter en ny snygg väska. Väskan jag har nu är alldeles för stor och klumpig när man bara ska ut och shoppa. Perfekt om man ska ut någonstans och ska ha mycket grejer med sig, men när man är ute och shoppar tar det ett halvt år bara att hitta plånboken :P
Tänkte att jag skulle kolla på lite udda sidor eftersom jag inte vill ha någon vanlig tråk-väska. Har kollat massa på ebay och på japanska hemsidor och massa grejer, men inte hittat något i min smak, men så tänkte jag att jag lika gärna kunde gå in och kolla på mainstream sidorna som tex H&M och Gina tricot, och titta vad jag hittade! Underbart underbart!



Dom skriker verkligen DIANA och är precis min stil. Svart läder och lite nitar här och där. Gotta love em'! ^^
Kommer säkert stöta på minst 500 pers som har exakt likadana, men det struntar jag i! haha ;D


Denna sötnosen ifrån Friis & Co är inte heller helt fel med sin lilla söta rosett och allt. Men den är på gränsen till att bli lite tråkig, och dessutom är den betydligt dyrare.


Friis & Co - Liverpool Bag



Vad tycker ni? :)
och har ni några bra tips på snygga väskor?

Grym tävling!

God kväll!

Ville bara tipsa er om en sjukt grym tävling hos Julia Berg där man kan vinna en Goodiebag till ett värde av 11 000 kr!!!!

Så den borde ni verkligen kolla in!




Vinstlista:
Från Voodolls: 4 stycken voodolls
Från Wear design: En fin, hjärtformad halsbandsklocka
Från Fotosonic: Ett kamerastativ som går att fästa på det mesta
FrånEasewhite: Två paket med tandblekning
Från Smalslips: En snygg klocka
Från Amors pilar: Massagestaven Ina Purple, det vattenbaserade glidmedlet Eros Aqua och desinfektionsrengöringen Invit hygiene(amorspilar.se är en erotikbutik på nätet som säljer sexleksaker)
Från Jholmtshirt: Två stycken valfria t-shirts
Från Juvelia smycken: Ett valfritt namnarmband eller namnsmycke
Från Wild outdoor lifeVäst i valfri storlek från Pinewood
Från My heart: Spelet "52 magiska veckor
Från Sunny coco: ett antal tigerbalsam och parfymoljor
Från L8nyberg: En mineralfoundation
Från Importklader: Två hotpants i spets, en röd och en svart
Från Swefox: Ett set med matchande armband och klocka
Från Bagatoo: En snygg resväska i svart, rosa eller blå
Från A&I Design: Virvar Jacquard handduk och tre paradishanddukar i orange, grön och lila
Från Styleimport: En optisk pekfingermus till datorn
Från Caruso: ett svart, vackert litet smyckeskrin med trollsländelås
Från Partyprylar: Spelet "sanning eller konsekvens"
Från Disdou: 3 stycken mössor
Från Wellnessproducts: en swissdepil - hårborttagning utan smärta
Från Ecozoom: En t-shirt i valfri färg och storlek
Från Minmusli: 2 x 100 presentkort på müsli samt plåtburkar
Från Thaliahalsa: En huvudmassör
Från Webstrumpor: Ett par stay ups och tre par strumpor
Från Goldwell: Ultra volume schampo och balsam (mina favoriter!) samt hårsprayerna Sparkling fix och Magic finish
Från Önskefoto: En egen canvastavla, 20x30 cm
Från I+m naturkosmetik: Body refresh grapefruit - body lotion + shower gel & Hydro-Performance Facial Tonic + Day Creme.
Från Calas: ett par örhängen i äkta silver och bergskristall
Från ELF: 4 ögonskuggor (mina favoriter!)
Från Jeanettes naturtvål: en tvål med doft av granatäpple
Från Vekk: en mild liquid Soap, en anti acne creame, en instant pore minimizer, en anti acne soft mask

Obs: av dessa kommer vinsterna från jholmtshirt, wild outdoor life, l8nyberg, bagatoo, styleimport, ecozoom och önskefoto att levereras separat (pga storlek eller dyr frakt t.ex). Resten av vinsten, som redan finns hemma hos mig, skickas till vinnaren i ett stort paket när tävlingen är avslutad.

 

Inte fel, eller vad säger ni?!

Håll nu tummarna för att jag vinner! Skulle hoppa upp i taket av glädje! :D

 

 

 

OCH FÖRRESTEN! GLÖM INTE ATT DELTA I MIN GRYMMA TÄVLING DÄR MAN KAN VINNA VALFRITT SMYCKE FRÅN HOUSE OF YAYA! :D


TÄVLING!♥

Eftersom jag har fått så många söta nya läsare som följer min blogg dag in och dag ut tänkte jag vara lite snäll  belöna er med en stor tävling i samarbete med House of yaya!




Tävlingen pågår fram till Onsdag 27 januari!
Den lyckliga vinnaren presenteras sedan här i min blogg på Fredagen, alltså den 29:e.

OBS!
GLÖM INTE FYLLA I ER E-POST ADRESS!

House of yaya reserverar sig mot att varan du väljer kan ta slut i lager. Om detta skulle ske får du välja ett annat smycke/väska/etc istället.



Seg uppdatering.

God kväll/natt!..öh?


Jag vet att jag har varit seg på att blogga den senaste tiden, händer ingenting här hemma så det finns inte så mycket att skriva om direkt. Men jag tänkte att jag skulle vara snäll och gottgöra er genom att slänga ihop en liten tävling i samarbete med houseofyaya.se!
Den kommer förmodligen dyka upp här inom några dagar, håller på att bollar fram och tillbaka med ägarna. Så stay tuned! :D



Idag fick jag förresten mina sjukt efterlängtade 2-way pens!♥ blev så jävla glad när älsklingen kom upp med paketet! Så nu blir det nageldesign upp över öronen! :D
håller på att fixa med några as we speak (eller kanske as I write? hm?) bild på dem kommer imorgon!

nu ska jag sovelisova! Vi hörs och ses imorgon!


God natt på er sötnosar! ♥

Raspberry Margaritas

Här kommer bilden på dom underbara Raspberry Margaritas(arna?) jag gjorde innan idag. Mums säger jag bara! Om vanliga margaritas är goda så är dessa  The most A-W-S-O-M-E drinks ever! typ. ;D

Du behöver:

En Lime

En påse Margarita Mix (finns på ica i tex-mex hyllan)

3 dl Sprite, 7-up eller kolsyrat vatten

2,5 dl Tequila

3 dl Lime sorbet (funkar även bra med kaktus-citron sorbet)

3 dl frysta hallon

En mixer/blender

salt

is

 

Häll ner 3 dl 7-up, Sprite eller kolsyrat vatten i mixern, tillsätt margaritas mixen. Rör om. Tillsätt Tequilan sorbeten (säger man så? haha) och hallonen och kör i mixern tills det blir som en smoothie.

Häll lite salt på en tallrik och ta fram 2 glas med blöta kanter, varva kanterna i saltet. Dela limen på mitten och pressa ner saften i glasen. Spara en bit att dekorera med om du vill. Häll i drickan och dekorera med en limebit på glaskanterna. Enjoy!

 


Jag måste nog faktiskt säga att detta var den godaste drinken jag någonsin har gjort. Den ligger defenenitivt på topp 5 av de godaste drinkarna jag vet. Mm-mmm! helt enkelt. haha!

Superbra att ha som tex välkomstdrink till ett taco party? eller varför inte på sommaren till grillfesten?

I receptet stod det att man skulle ha Limesorbet, men eftersom jag inte kunde hitta någon limesorbet på ica så fick det bli Kaktus Citron sorbet istället, funkade jättebra! Man kan säkert ha i någon annan sorbet också, kanske fläder? Nej, jag vet inte. Om ni provar på att göra denna underbara drink med någon annan sorbet så får ni jättegärna höra av er och säga hur det blev! :)

 

Haha, 3 drinktips på mindre än en vecka? Hmm.. inte bra! Blir nog ett uppehåll med alkoholen för min del nu, iallafall ett tag :P

 

Nu ska jag hjälpa en tjej med hennes bloggdesign, c u later!

 

Puss! ♥

 

 

 

 



Uppdatering av dagens "To Do List"

Sådärja, nu har jag iallafall gjort klart några punkter på dagens To do list. Att städa lägenheten och plocka ner alla julprylar får nog skjutas upp till imorgon, orkar inte ta hand om det nu.
Efter att Dennis spelat klart på hans dator ska jag sno den och spela sims 3 :) Ni kanske undrar varför jag inte spelar sims på min dator? Jo, såhär är det, Dennis dator är en riktigt kraftgamingsuperduperdator för 15 tusen kr, medans min lilla laptop är mer en.. hm.. surfa på internet och redigera bilder i photoshop dator :P
Don't get me wrong, jag älskar min dator och den duger till precis allt jag vill att den ska duga till.. förutom sims 3 då. Men det är väl därför man har pojkvänner! eller vad säger ni? ;p

 

Har även gjort klart mina underdunderbara raspberry margaritas nu! Kommer snart upp en bild på dem :)

 

Puss på er! ♥

 

 


Dagens "To do list"

Good morning dudes and duettes! ♥

Hoppas allt är bra med er, hinner inte skriva så mycket här just nu, måste åka iväg till apoteket och handla på ica och massa grejer.
Vet inte hur min blogguppdatering kommer vara idag, förmodligen väldigt seg. Ska göra i orndning mig nu så att jag kan gå ner till apoteket, sen handla, komma hem, städa, fixa mat (margaritas ;D) och massa sånt där.

Här kommer iallafall dagens To Do List:

 

Massa saker som ska hinnas med! Vattna blommorna har jag redan gjort, så då är iallafall en punkt avklarad! Nej, nu måste jag rusa!

 

Puss på er! Hörs senare!♥

Och förresten, GLÖM INTE KIKA IN HÄR IKVÄLL för då kommer det nämligen dyka upp en annan variant (med hallon och limesorbet) på mina underbara Margaritas! ;D


Taco kväll med Margaritas!

Blev tacos till middag idag. Vi lyxade till det lite extra genom att göra Margaritas också, mums säger jag bara!
Dennis fick syn på en sådan där Margaritas mix på ICA för ett tag sedan och har gnällt om att han ville testa den, så igår fick han äntligen sin vilja igenom. När jag köpte vin på systemet så köpte han Tequila xD Och idag när vi satte igång med maten så skulle han självklart också göra Margaritas, det slutade dock med att han fick stå och steka köttfärs och jag göra drinkarna, haha. Jag är bäst på att göra drinkar ^^ ...Säger vi!
Hittade nyss ett nytt recept på margaritas där man skulle ha i frysta hallon och limesorbet, och eftersom vi fortfarande har massa tequila och taco stuff kvar så lär vi prova på den andra varianten imorgon!
haha, stay tuned!

Man behöver:

Margarita Mix (finns att köpa på ica i tex-mex hyllan)

3 dl kolsyrat vatten eller Sprite (blir en sötare smak med Sprite)

En lime

1,5 dl Tequila

salt att frosta glaskanten med

och vanlig hederlig is :P

 

Blanda mixen tillsammans med vattnet eller Spriten i en karaff, häll i Tequilan och blanda ytterligare. Ta fram två glas med blöta kanter, häll upp salt på en tallrik och "varva" glaskanterna i saltet. Skär limen på mitten och pressa ut en halv lime i varje glas. Om man vill så kan man skära två tunna skivor att dekorera med.

häll i en massa is, klart!


Vi har tyvärr inga cocktailglas, som man egentligen ska ha till detta, så vi tog champangeglas istället, funkade lika bra! ;P haha.

 

 


Gårdagens shopping!

Här kommer bilderna jag lovade från gårdagens shopping:

 

  • En rosametallic tekanna som matchar kopparna och faten vi fick i julklapp, från Lagerhaus.
  • En så grymt ful bricka att den blev söt och vi var tvugna att köpa den! xD (vi behövde faktiskt en bricka, och det var dessutom rea på den!) från Lagerhaus.
  • Ett rosé vin, sjukt gott! första gången jag handlade på systembolaget! wooho!
  • 4 st finfina nagellack från depend. Mörkgrått, metalliblått, svart och glittrigt. Från Cubus. Köpte även ett genomskinligt topplack på H&M som tyvärr inte kom med på bild.
  • Och så sist men inte minst, min efterlängtade älskade prydnadsskål! Kass bild men den är rosa-genomskinlig. Också från lagerhaus.
And that's about it! köpte också en födelsedagspresent till mamma som jag inte tänker lägga upp här (ifall hon läser, man vet aldrig ;P). En annan sak som inte kom med på bild var ögonbrynspennan, men ni alla vet la hur en ögonbrynspenna ser ut? darkbrown, från H&M.

 


Purikura!

God kväll sötisar!


Blev tyvärr  inga inlägg här igår eftersom jag hade fullt upp hela dagen. Vaknade upp hyffsat i tid och for iväg till Borås med min älskling. Väl inne i Borås gick vi först omkring lite i stan, åt sushi på Futomaki och sen åkte vi iväg till knalleland där vi shoppade loss på bla. underbara Lagerhaus. Blev en fin skål, en bricka, en tekanna som matchar kopparna och faten vi fick i julklapp, och en massa ljus. :) Blev även lite nya nagellack och en ögonbrynspenna och lite sånt smått och gott ^^ Bilder på gårdagens inköp kommer sen.


Ni känner väl till att man kan göra supersöta kawaii dekorerade foton i fotoautomater i asien?
Nu behöver man inte vara i Asien för att få sig ett fint Purikura foto, som det heter. Trillade förbi denna sidan innan där man kan göra sina egna Purikura foton genom att ladda upp sin bild och dekorera, direkt i datorn, och man behöver inte ens vara medlem! Superkul och super-kawaii i ett! kan det bli bättre?! :D

Här ser ni några av mina Purikura foton (eller puricute, som hemsidan heter) ;D

PuriCute!



PuriCute!

 

 


Vill du också göra ett super-kawaii puricute foto? Klicka då här!



Puss!

Storhandling på ICA Maxi.

God kväll sweeties!


Ikväll var jag och älskling på Ica maxi i alingsås och handlade en massa mat. Det behövdes, våran kyl kändes ganska tom förut, men nu är den proppfull igen :) Vi träffade även på Dennis gamla klasskompis Jim och hans flickvän. Trevligt. Inte för att jag pratade särskilt mycket med dom, men ändå. haha!


Sitter just nu och kollar på Trauma som går på 3:an samtidigt som jag frossar i mig massa glass med smak av Tiramisu.. mmm.. tiramisu! ♥
Tycker Trauma är en riktigt bra serie, men kanske inte så bra för mig. Jag lever mig alltid in i sådana där serier alldeles för mycket, och mår verkligen dåligt när någon skadar sig eller dör eller så. Så det slutar jämt med att jag sitter och bölar i soffan, haha!

trauma





Nä, nu ska jag kolla vidare och äta upp resten av glassen ;D

hörs senare!


Puss ♥

*suck*

Good morning peeps!

Vaknade 14:03 idag. Eller.. först vaknade jag kl 11 av att Dennis kompis ringde, var helt klarvaken, men så tänkte jag "äsh, jag kan väl sova en timme till.. " och så somnade jag om och sov 3 timmar till -.- typiskt mig.
Jag måste hitta ett sätt att vända tillbaks dygnet, så att jag inte går och lägger mig när folk åker till jobbet och vaknar när de kommer hem.


Någon som har något bra tips?



Vill du ha mer besökare till din blogg?

Åh, nu har jag precis tryckt i mig massa mat. Är så mätt så att jag knappt kan andas, haha!


Tänkte slänga upp en liten bild på mina superduper goda pissangbon (stava?) drinkar jag gjorde häromdagen. Enjoy!

ca 4 cl pissangbon
en liten skvätt vodka (kan uteslutas)
sprite
kiwi skivor






Förresten! Vill du ha fler besökare till din blogg?


trillade förbi en tjejs blogg innan som tipsade om en sida, som heter mer-trafik, där man kunde få massa fler besökare!
Det fungerar som så att man registrerar sig gratis på deras hemsida och när man loggar in där och kollar på andras bloggar samlar man poäng, ju fler poäng man har dessto fler gånger visas just din blogg, alltså får du fler besökare.
Det är superlätt! bara idag har jag fått 50 nya besökare tack vare den sidan. Så det fungerar verkligen!

För att komma till hemsidan klicka här!



Nu ska jag trycka i mig en massa naturgodis och fortsätta fixa med mina naglar :)

Puss på er! ♥

Nagelfix!

God kväll kära läsare!


Håller på att fixa med mat nu, blir honungsmarinerad kyckling med vitlökskroketter och bearnaisesås! mm..gott!


Här kommer förresten en liten bild på min tumme som jag fixade igår ;D haha. Håller på att fixa de andra naglarna, men tänker inte sätta på mig dem förrän imorgon.
Ursäkta den extremt dåliga bilden, haha blixten på min kamera är verkligen inget vidare. Fotade iofs med "b-kameran" ska ta en ordentlig bild i övermorgon när jag fått på mig alla naglarna :)
Denna gången fick det bli rosa/svart med en stor rosett gjord av silverpärlor. Svarta polkadots, en svar rhinestone i mitten av rosetten, och rosa rhinestones på det svarta lacket. :)
Hoppas ni gillar det!

OBS! det svarta lacket är så svart som den pricken längst till vänster är, men eftersom lacket är lite glittrigt så gör blixten att det ser grå/blått/konstigt ut. Så tycker ni det svarta längst ner och några av prickarna ser skumma ut så beror det på det ;D


Morrn'!

Godmorgon sötnosar!


Senare idag kommer det att dyka upp lite bilder på mina senaste naglar :) Satt och fixade med tummen igår, blev ganska nöjd faktiskt :)


Idag ska jag ta årets första bubbelbad, har längtat massa efter mitt badkar nu när jag varit bortrest! :) Så det blir metro station, cute is what we aim for, en massa ljus och en liter bubbelskum, minst! haha!

Blöööh, fick precis sjukt ont i magen :( fattar inte varför men jag har ont i magen hela tiden känns det som. Som ni kanske vet så är jag laktosintolerant, men jag är faktiskt ganska duktig på att hålla mig ifrån mejeriprodukter. Fast nu när jag tänker efter så var det nog vanligt margarin i de där negerbollarna som jag gjorde igår. Attans! :/
Någon som har något bra tips på hur man kan bli av med sin magvärk (orsakad av laktos dvs)?


Nä, nu ska jag slänga i mig lite frukost och hoppas på att värken försvinner snart! Vi hörs senare dudes and dudettes! ;D


Puss! ♥





Grym make up artist!

Hittade nyss en tjej på youtube som är helt sjukt dutkig make up artist.



Kolla bara in denna videon:

 

Hahaha, skrattade så att jag höll på att dö!!!

Detta var dock bara ett april skämt hon gjorde, men gud så roligt! I hennes seriösa videos kan ni se hur man kan göra sjukt grymma sminkningar, så kolla in dom! ♥

 

 

Nä, nu börjar klockan bli väldigt mycket, så borde nog dra mig mot sängen snart.

 

Vi hörs imorgon hörni!

 

Sweet dreams! ♥ :*

 

 


Sådärja!

Nu har jag precis gjort klart de sista negerbollarna och ställt ut dem på balkongen ^^


Ush, blev tok-trött helt plötsligt. Tur jag har en stor kopp kaffe som väntar på att drickas upp :)
Haha, satte en klunk kaffe i halsen nyss så det sprutade ur näsan! hahaha, helt fruktansvärt!


Är det någon som har koll på när man egentligen ska plocka ner sina juldekorationer? Jag funderar på om jag skulle ta och packa ner det imorgon, men när jag kollar ut genom fönstret så ser jag att det fortfarande står kvar en massa adventssljusstakar och julstjärnor i mina grannars fönster. Hmm.. ?

När brukar ni packa ner era julprylar?


Puss! ♥

Ny design (igen)! :D

God kväll små sötnosar!

Denna lördagen har varit extremt seg. Men jag måste dock säga att jag var jävligt epic som vaknade 13:37 idag, haha! *nerd*

Har spenderat dagen framför tv'n, krängde i mig lite tacos och sen började jag fixa med min nya header. Tyckte det blev så jävla tråkigt med en massa grått. Räcker liksom med att det är så himla grått och tråkigt utomhus! haha.
Hope u like it! ♥


Helt plötsligt fick jag ett enorm sug av att baka, men jag orkar inte ställa mig och mäta upp en massa grejer och städa undan en hel massa prylar... hm.. Jag vet! jag gör negerbollar! Ja, det ska jag göra! mums! :D
Ååååh, och så ska jag hälla i massa kaffe! Mmm.. kaffe-negerbollar! Vet att det finns många som verkligen avskyr negerbollar med kaffe i - och avskyr vanligt kaffe ännu mer, haha, men jag tycker det är gott! Så länge det är Zoega's kaffe såklart ;D
Hur brukar ni göra? med eller utan kaffe? :)


Nä, nu ska jag sätta igång med baket!
Hörs mer senare!


Puss! ♥




Skitdag.

"God"morgon.


Har hunnit vara vaken i ca en timme och redan är min dag skit. Jag mår askasst, har migrän, och bad hair day. Kan det bli värre? Ja, det kan det.
Idag var det tänkt att jag och Dennis skulle in till Borås för att byta en sak vi fick i julklapp, på kvittot stod det "öppet köp tom 6/1" så tänkte jag "jaja, men man borde väl ändå ha bytesrätt eller? ringer in och frågar för säkerhetsskull" och vad tror ni de svarade? "nä, det går inte att byta. vi satte extra långt öppet köp så att man faktiskt skulle hinna byta på den tiden" Jo, men jag var kanske bortrest? Inte nog med det, efter att Dennis fått reda på att man inte kunde byta presenten börjar han gnälla om att han inte vill åka in till Borås idag heller. Jag ville egentligen åkt in den 6:e (dagen efter att vi kom hem) och fått bytt presenten och fixa med allt, men då orkade inte Dennis. Dagen därpå ville jag också åka in, men då skulle Dennis raida (spela WoW) så då kunde vi inte heller åka in. Och så idag så vill han bara inte åka in för han tycker det är "onödigt". Han vill hellre äta sushi på futomaki, för att det ligger på topp 10 på sushikartan.se, istället för att äta på eest som är hela EN STJÄRNA sämre! Sen att jag tycker vi behöver åka in för att vi behöver handla mat, handduk och borste det är en annan femma, för honom iallafall. Tragiskt att jag ska behöva köpa en ny handduk för att jag ska kunna duscha. Dennis slarvade ju bort vårat tvättkort för ett tag sedan och han har fortfarande inte orkat gå ner till hyresvärden och be om ett nytt. Fastän att jag har bett honom göra det tjugoelva gånger. Och visst kan jag väl göra det själv, men jag tycker inte det är rättvist att jag ska behöva gå dit ner och skämmas för något som han gjort fel.


Näe. Så dagen har börjat skitdåligt. Funderar på att bara gå och lägga mig, och bara låta dagen försvinna iväg. Jag orkar inte..



Hoppas ni får en bättre dag än mig! Puss

God natt!

Nej hörni, nu ska jag nog ta och sova!


Imorgon ska jag och älskling åka in en sväng till Borås och se om vi kan byta några tekoppar med tillhörande fat som vi fick i julklapp. Sen blir det storhandling på Willy's och efter det bär det av hemåt igen för att storstäda lägenheten!

Så lång, fullspäckad dag imorgon.

Vi hörs då!

Sweet dreams! ♥

Ny design!

Sådär ja! Nu är det klart!

Orkade inte göra det lika avancerat som jag först hade tänkt mig, så det här får duga tills vidare! :)





Bort med det gamla och in med det nya!




Vad tycker ni om den nya designen?

Tv och bloggfix

Ni har väl inte missat årets Victoria's Secret? Själv kollade jag precis klart på showen som sändes på 3:an. Det är alltid så kul att kolla på, inte bara för att se kollektionen utan för att se allt de hittar på runtomkring. Som till exempel vingarna och alla teman. Kul, kul!

Fastnade speciellt för denna underbara skapelsen:


Gorgeous! eller vad tycker ni?



Har precis blivit klar med min header i photoshop, så nu ska jag ladda upp den här och se så att den funkar som den ska!



Tillbaks i Herrljunga!

God kväll kära läsare!


Har varit lite segt med uppdateringarna här på bloggen, men nu är jag hemma igen, så det ska det bli ändring på!


Sitter just nu och är glad och belåten efter att ha vräkt i mig en massa mango och fläder sorbet, mums! ♥
Tänkte att jag skulle försöka fixa en ny design till bloggen ikväll, eller iallafall en ny header. "God jul!" känns inte så aktuellt längre, haha! Eller vad säger ni? :P


Fyfan vad det är kallt här i Herrljunga, -12! Saknar redan Skåne :/ där var det betydligt varmare, låg runt -2. Brr!
Någon rik människa som har lust att skänka mig en biljett till något varmt ställe? Typ Sri Lanka eller Japan? Thailand hade nog inte heller varit helt fel! ^^


Ska försöka fixa vidare med designen nu, men vi hörs igen senare!


Puss! ♥



2010

Så.. Nu är det nytt år, nystart med andra ord!

Min nyårsafton var riktigt dryg, haha. Satt hemma hos min moster och tittade på b-filmer hela kvällen medans de galna singaleserna dansade inne i "stora rummet" haha :P Men det var mysigt ändå, fick passa småbarnen som är så himla gulliga.
Vid tolvslaget gick vi ut för att skicka raketer, massor av raketer. Stackars lilla Stina var helt livrädd när vi kom hem, satt gömd under köksbordet och rentutav skakade. :/ Undrar varför hundar ogillar raketer så mycket.. hm?

Ni kanske undrar varför jag inte var och festade med mina kompisar om det nu var så tråkigt hos min moster, jo såhär var det; Som ni alla säkert vet så är min kompis Simone också i Skåne just nu, och vi har bara hunnit träffas en gång sedan vi kom hit. Eftersom vi träffas så himla sällan (sist vi träffades var typ i somras) så ville jag umgås med henne lite till innan jag och Dennis åkte hem till herrljunga igen. Egentligen skulle vi varit i Kinna med Dennis vänner, men så blev det inte.
Fast nu vick jag reda på att hon ska åka hem imorgon, så jag vet inte om vi kommer hinna träffas ändå, och då har vi stannat kvar här helt i onödan -.- Aja, så kan det gå. Och det är ju inte helt i onödan, får ju umgås lite extra med min familj, och det är väl aldrig fel?


Nu ska jag försöka få tag i Simone och se om det blir något idag eller inte.



Förresten! Har ni något nyårslöfte för i år?
Mina nyårslöften är att fixa ett riktigt jobb innan sommaren och det gamla vanliga - att gå ner i vikt (ha-ha-ha)


Puss!

RSS 2.0